[vc_row][vc_column][vc_column_text]Hey, dát is een vette baan! Als student kun je bij ons werken, vanuit huis of je schoolgebouw / faculteit, en zonder dat je ons hoeft te bezoeken. Maar hoe werkt dat precies?

Door jouw netwerk in te zetten, kun je bij ons geld verdienen.

Ja, echt waar! Dat werkt als volgt. Jouw vrienden, kennissen, en bekenden aan de universiteit, het hbo, of het mbo studeren af. Jij linkt ze aan onze website, zorgt dat ze klant worden bij ons en tadaaaa… Jouw beloning wordt gestort.

Leuk idee, maar wat verdient dat dan?

Dat hangt af van jouw prestaties. Voor je eerste klant ontvang je € 15. Daarna stijgt dit met € 2,50 voor iedere extra klant die je aandraagt, tot een maximum van € 25 per klant. Voor meer informatie, stuur ons vooral een bericht.

Daar heb ik wel interesse in. Wat heb je van mij nodig?

Eigenlijk vrij weinig. We vragen je alleen om onderstaand inschrijfformulier even in te vullen zodat we je gegevens hebben. Binnen drie werkdagen hoor je of je je aan mag melden als ambassadeur.

Maar wat verwachten jullie eigenlijk van mij?

We verwachten dat je een serieuze motivatie hebt en ons positief ergens kunt presenteren. Wanneer wij interesse hebben in jouw profiel, nemen wij contact met je op. Dit gebeurt bij ongeveer 15% van de aanmeldingen.

Ik heb grootse plannen om veel studenten naar jullie door te sturen! Ik ga iets voor jullie opzetten en het groter aanpakken.

Super, daar staan we altijd voor open. Stuur een bericht (ter attentie van onze medewerker Vicky) naar vicky@barbieboeken.nl .

 

ARE YOU READY?

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

    [/vc_column][/vc_row]

    × Stel direct je vraag!