Vicky van der Zee

Hoi! Mijn naam is Vicky en ik ben toegepast taalkundige en de eigenaar van dit bedrijf. Ik ben gespecialiseerd in taal en schrijven. Al jarenlang doe ik onderzoek en volg ik de wetenschap achter taalgebruik en taalverwerving (talen leren). Daarnaast leid ik met heel veel plezier dit bedrijf.

Binnen Checkmijnscriptie.nl werken we alleen met universitair afgestudeerden. Onze editors hebben een diverse achtergronden, maar hebben het volgende gemeen: ze zijn geselecteerd op hun passie voor dit vakgebied en hebben een ijzersterk diploma (altijd van de universiteit). We werken meestal met een team van tien editors.

Mijn eigen studie heb ik voltooid aan de University of Oxford. Deze Britse universiteit heeft meermaals de prijs gewonnen voor de beste faculteit Taalkunde ter wereld. Ik heb hier veel geleerd over het toepassen van taal in de praktijk en wetenschap in het algemeen. De wetenschap is mijn eerste grote passie.

Naast het wetenschappelijk onderzoeken van taal is het begeleiden van studenten richting hun afstuderen mijn tweede passie. Zo heb ik een jaar werkervaring opgedaan aan een universiteit. Ik gaf daar les, maar begeleidde ook het afstudeertraject en beoordeelde de scripties. Naast mijn studie deed ik ervaring op binnen het ondernemerschap en na het afronden van mijn studie heb ik mijn bedrijf Victoria Studiecentrum, een succesvol bijlesinstituut, verkocht. Kortom: ik heb ervaring met leerlingen uit het basisonderwijs, maar mijn ervaring strekt verder door de middelbare school en de bachelorfase heen tot het begeleiden van studenten in hun masterfase.

× Stel direct je vraag!