Hoe kunnen wij je helpen?

Bij Check mijn Scriptie weten we alles van studies en afstuderen. In het buitenland is al jaren bekend hoe ‘Thesis writing help’ van grote waarde is voor studenten (zie ook: dit artikel). In Nederland zijn wij een gespecialiseerd bureau voor scriptiehulp. Met onze hulp rond je je opleiding sneller en beter af.

De ervaring van Lisa*

“Eind 2022 zat ik er helemaal doorheen. Inmiddels was ik al maanden bezig met afstuderen. Door wisselende begeleiders en privéomstandigheden lukte het me niet om verder te komen. Na wat twijfel besloot ik Check mijn Scriptie te bellen. Vicky hielp mij om het probleem in kaart te brengen en een duidelijk pad uit te stippelen dat we zouden volgen. Na tien weken begeleiding studeerde ik eindelijk af. Ik kan Check mijn Scriptie niet genoeg bedanken voor de hulp, ik denk niet dat ik zonder hulp mijn diploma had kunnen halen.”

*naam geanonimiseerd

Scriptiecontrole

Ben je al klaar met een hoofdstuk, een deel van je scriptie, of je gehele scriptie? Laat je stuk dan nakijken door één van de experts binnen ons bureau voor scriptiehulp.

Scriptiebegeleiding

Ben je nog aan het schrijven of moet je zelfs nog beginnen? Zorg ervoor dat je flink kunt versnellen met één van onze programma’s. 

Studiebegeleiding / bijles

Als je vastloopt in je studie of met een opdracht is dat ontzettend vervelend. Wij helpen je graag met een-op-een begeleiding. Alles is online. Jij boekt, annuleert, en verplaatst zelf je afspraken in onze kalender. Lees hier meer over studiebegeleiding voor het hbo, wo, of mbo.

Deze website gebruikt cookies. Accepteer cookies om onze website verder te bezoeken.