Scriptie nakijken en controleren

Bereken hier je prijs voor scriptie nakijken en scriptie controleren. Laat je stuk controleren op taal (spelling), rode draad, en structuur. Ook APA is mogelijk.  Vragen? Stuur ons een bericht.

Voor de taalcontrole lopen we je gehele stuk na op taalfouten. We verbeteren je spelling en grammatica.

Voor de rode draad controleren wij of je de deelvragen en hoofdvraag écht beantwoordt. Ook kijken we of je stuk een ‘rode draad’ heeft en dus goed leesbaar is. Presenteer je alle feiten op een logische, duidelijke manier die goed te volgen is voor de lezer? 

Voor dit onderdeel kijken we of je de tekst goed gestructureerd hebt geschreven. We helpen je door alle herhalingen te markeren, informatie bij de juiste kopjes te plaatsen en ervoor te zorgen dat de kopjes passend zijn bij de inhoud van je stuk.

Binnen APA en opleidingen zijn er allerlei eisen met betrekking tot lay-out. Zo moet er een bepaalde regelafstand worden gebruikt, een bepaald lettertype en -grootte, en is het belangrijk dat alles goed uitgelijnd staat. Ook moeten de tabellen en figuren juist genummerd zijn, en moeten de nummers op de goede plek staan. Hetzelfde geldt voor de bijlagen. Hier zorgen wij allemaal voor met deze controle.

De meeste opleidingen gebruiken APA als richtlijn. Dit betekent dat je al je bronnen moet citeren in de juiste (APA) vorm. Hier zijn wij in gespecialiseerd. Wij controleren al je bronvermeldingen in de lopende tekst, maar ook die in je literatuurlijst. We verbeteren waar nodig en controleren of de bronnen in je literatuurlijst in de lopende tekst voorkomen, en andersom. Zo heb je een kloppende en complete bronnenlijst.

Wij kijken na met deadlines over 12 uur, 24 uur, drie dagen, of zeven dagen. Weekenden en feestdagen worden gewoon meegeteld.

Je stuk wordt altijd nagekeken door een universitair opgeleide expert. Dit betekent dat er altijd iemand met verstand van zaken naar je document kijkt.

Het meeste verbeteren we inderdaad in de tekst, maar wel door de wijzigingen bij te houden. Zo houd jij de controle over welke wijzigingen je wilt doorvoeren.

Als we opmerkingen hebben, voegen we deze in als comment.

Loop je vast?

Nu écht afstuderen.

Wij helpen studenten met afstuderen via scriptiebegeleiding en scriptiehulp. Natuurlijk kun je bij ons ook je scriptie laten nakijken. Voor middelbare scholieren bieden wij examentraining Engels.

Ben jij klaar voor je afstuderen?

 

Loop je vast?

Nu écht afstuderen.

Wij helpen studenten met afstuderen via scriptiebegeleiding en scriptiehulp. Natuurlijk kun je bij ons ook je scriptie laten nakijken. Voor middelbare scholieren bieden wij examentraining Engels.

Ben jij klaar voor je afstuderen?

 

studenten zijn dit academisch jaar met onze hulp afgestudeerd
0

Hoi! Welkom bij Check mijn Scriptie.

Leuk je te zien!

De afgelopen tien jaar hebben wij met Check mijn Scriptie duizenden studenten geholpen met afstuderen. Volgens onze laatste enquête (maart 2024) zijn jullie blij met de service, want allemaal raden jullie ons aan. Met name de persoonlijke aandacht wordt gewaardeerd. Daar zijn we trots op! ❤️

Naast de persoonlijke aandacht hebben we ook andere ijzersterke uitgangspunten. We verkopen je scriptie niet door, in tegenstelling tot grote partijen in deze markt. Dat is één van de manieren waarop wij maatschappelijk verantwoord werken. Want zo hoort het!

Tot snel.

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij weten alles van studeren en vooral van afstuderen. We bieden scriptiebegeleiding en scriptiehulp. Welke hulp zoek jij?

Scriptiecontrole

Laat je scriptie controleren door één van onze experts op het gebied van taal, rode draad, en structuur.

Scriptiebegeleiding

Heb je hulp nodig met schrijven? Onze experts staan je graag te woord, eenmalig of wekelijks.

Studiebegeleiding

Voor hulp bij je studie kun je ook bij ons terecht. Wij helpen je met plannen en het maken van opdrachten.

Weet je niet precies wat je nodig hebt?

Stuur ons dan direct een bericht via WhatsApp met informatie over je studie, scriptie, en waar je vastloopt. We reageren zo snel mogelijk op je vraag.

REVIEWS

Wat jullie vinden.

Ben je benieuwd wat andere studenten vonden van onze scriptiebegeleiding en scriptie na laten kijken?

Ik wil een vraag stellen.

Als je vragen hebt of opmerkingen, horen we graag van je. Dit kan rechtstreeks via info@checkmijnscriptie.nl of via onderstaand formulier.

  Ons bedrijf helpt studenten van alle leeftijden en op alle niveaus met afstuderen. Dit doen wij door studie- en scriptiebegeleiding aan te bieden, net als scriptiecontroles.

  Wij hebben ijzersterke normen en waarden. Zo delen wij nooit je documentatie, data, of scriptie zelf. Het zal je verbazen hoeveel bekende bedrijven dit wel doen (en hoeveel geld ze hiermee verdienen). Wij kiezen voor een eerlijke, persoonlijke aanpak binnen een kleinschalig bedrijf.

  Je kunt professionele, supergoede hulp verwachten. Wij werken als enige in de markt uitsluitend met experts die universitair zijn opgeleid. Alle experts hebben een cursus gevolgd om goed na te kunnen kijken. 

  Wij hebben ervaring met alle opleidingen op alle niveaus. Door de jaren heen hebben we duizenden scripties gezien. We koppelen je altijd aan een expert die kennis heeft van jouw vakgebied.

  Studiebegeleiding

  Tijd voor succesvol studeren.

  Als je vastloopt in je studie of met een opdracht is dat ontzettend vervelend. Wij helpen je graag met een-op-een begeleiding voor plannen, leren, of schrijven (net wat jij nodig hebt). Alles is online.

  studenten kregen bijles via ons de afgelopen vijf jaar
  0

  Tijd voor succesvol studeren.

   Bij Check mijn Scriptie zijn we gespecialiseerd in het begeleiden van studenten. We helpen jou met datgene wat jij nodig hebt, bijvoorbeeld: plannen, opdrachten, of het leren voor toetsen en tentamens.

  Basis

  Je zoekt hulp bij specifieke doelen of vakken.

  249
  • Drie bijlesuren
  • Een-op-een begeleiding
  • Inplannen op jouw moment

  Tempo

  Je wilt graag op schema blijven met je studie.

  €498 450
  • Zes bijlesuren
  • Een-op-een begeleiding
  • Inplannen op jouw moment
  • Persoonlijk studieplan
  • Altijd vragen stellen via WhatsApp
  Meest gekozen!

  Maximaal

  Je wilt keihard aan de slag met intensieve begeleiding.

  €1.162 999
  • Veertien bijlesuren
  • Een-op-een begeleiding
  • Inplannen op jouw moment
  • Persoonlijk studieplan
  • Altijd vragen stellen via WhatsApp

  Hoe werkt studiebegeleiding (bijles)?

  Stap 1
  Doelen stellen
  We maken kennis en bespreken wat er speelt. Ook bepalen we de doelstelling(en) voor het einde van de begeleiding.
  Stap 2
  Studieplan
  Hoe gaan we de doelen bereiken? Wij maken voor jou een studieplan met hierin een duidelijk einddoel, een planning, en eventuele tips voor jou.
  Stap 3
  Studiebegeleiding
  Op de door jou gekozen momenten bespreken we je voortgang, wat je lastig vindt, en hoe je weer verder komt richting je einddoel.
  Stap 4
  Afronden
  Aan het einde van je periode studiebegeleiding ronden we de begeleiding af. We concluderen of je einddoel is behaald en we geven je wat laatste tips.

  Wat we van jou verwachten

  Begeleiding of bijles voor mbo, hbo, of universiteit werkt alleen wanneer jij meewerkt. Lees hiernaast wat we van jou verwachten tijdens de studiebegeleiding.

  Bijles of studiebegeleiding is alleen effectief als jij zelf aan de slag wilt met je studie, scriptie of opdracht. ​

  Zorg dat je voldoende tijd kunt maken voor de een-op-een sessies en het bijhouden van de opdrachten.

  Uit ervaring weten wij hoe belangrijk het is dat je op je opleiding een toegewijde houding hebt. Zorg voor een respectvolle band met je docent(en) en wees aanwezig. Hetzelfde geldt natuurlijk voor je houding tegenover onze experts 🙂

  Ja, het werkt echt.

  Ben je benieuwd hoe eerdere klanten onze bijles en studiebegeleiding hebben ervaren? Lees dan onderstaande reviews.

  Veelgestelde vragen

  Deze vormen van begeleiding richten zich op voortgang. Wil je opdrachten afronden binnen je studie? Of weet je even niet hoe verder? Onze experts staan klaar om jou te helpen.

  Dat proces nemen wij je uit handen. Tijdens de intake krijgen wij een indruk van wie je bent en wat je nodig hebt aan hulp. Hier koppelen we een passende expert aan en we adviseren je over de aanpak en duur van je begeleiding.

  We werken gestructureerd volgens een plan met een duidelijk doel. Onze experts zijn vriendelijk, toegankelijk, maar ook duidelijk. Het is belangrijk dat je je doelen haalt en hier zullen wij ons (op een vriendelijke manier) voor inzetten.

  Ja, dat kan in overleg met ons.

  Stel je vragen of meld je direct aan.

  Deze website gebruikt cookies. Accepteer cookies om onze website verder te bezoeken.