Scriptie nakijken

Bereken hier je prijs voor scriptie laten nakijken. Laat je stuk controleren op taal (spelling), rode draad, en structuur. Ook APA is mogelijk. 

{{ thankYouPage.title }} {{ thankYouPage.description }}
{{ thankYouPage.order_title }} {{ getOrder.orderId }}
Twee kolommen
Verticaal
Horizontaal
Calculator
Overzicht
Naam Totaal
“{{getWooProductName}}” is toegevoegd aan je winkelwagen

Voor de taalcontrole lopen we je gehele stuk na op taalfouten. We verbeteren je spelling en grammatica.

Voor de rode draad controleren wij of je de deelvragen en hoofdvraag écht beantwoordt. Ook kijken we of je stuk een ‘rode draad’ heeft en dus goed leesbaar is. Presenteer je alle feiten op een logische, duidelijke manier die goed te volgen is voor de lezer? 

Voor dit onderdeel kijken we of je de tekst goed gestructureerd hebt geschreven. We helpen je door alle herhalingen te markeren, informatie bij de juiste kopjes te plaatsen en ervoor te zorgen dat de kopjes passend zijn bij de inhoud van je stuk.

Binnen APA en opleidingen zijn er allerlei eisen met betrekking tot lay-out. Zo moet er een bepaalde regelafstand worden gebruikt, een bepaald lettertype en -grootte, en is het belangrijk dat alles goed uitgelijnd staat. Ook moeten de tabellen en figuren juist genummerd zijn, en moeten de nummers op de goede plek staan. Hetzelfde geldt voor de bijlagen. Hier zorgen wij allemaal voor met deze controle.

De meeste opleidingen gebruiken APA als richtlijn. Dit betekent dat je al je bronnen moet citeren in de juiste (APA) vorm. Hier zijn wij in gespecialiseerd. Wij controleren al je bronvermeldingen in de lopende tekst, maar ook die in je literatuurlijst. We verbeteren waar nodig en controleren of de bronnen in je literatuurlijst in de lopende tekst voorkomen, en andersom. Zo heb je een kloppende en complete bronnenlijst.

Wij kijken na met deadlines over 12 uur, 24 uur, drie dagen, of zeven dagen. Weekenden en feestdagen worden gewoon meegeteld.

Je stuk wordt altijd nagekeken door een universitair opgeleide expert. Dit betekent dat er altijd iemand met verstand van zaken naar je document kijkt.

Het meeste verbeteren we inderdaad in de tekst, maar wel door de wijzigingen bij te houden. Zo houd jij de controle over welke wijzigingen je wilt doorvoeren.

Als we opmerkingen hebben, voegen we deze in als comment.

Deze website gebruikt cookies. Accepteer cookies om onze website verder te bezoeken.